Pécsi Szuperinfó


A heti rendszerességgel megjelenő ingyenes információs lapunk (ingyenes hirdetőújságunk) célja, hogy hirdetőinknek megtérülő hirdetési lehetőséget, olvasóinak színvonalas minőségben hasznos információkat biztosítson Pécsett, vonzáskörzetében, valamint Baranya megyében

A hirdetéseken kívül színvonalas cikkek, kulturális programajánlók, rejtvény, horoszkóp, recept és Moziműsor gazdagítja az ingyenes hirdetőújságunkat.

Tematikus oldalaink megtekinthetőek ITT!


Fontosnak tartjuk, hogy ne csak átlapozza és félretegye, hanem tartalma miatt akár többször is kézbe vegye a Szuperinfót.Amennyiben Ön a Pécs és körzete  Szuperinfót választja, megtisztel bizalmával, Mi pedig garantáljuk,  hogy egy országosan elismert hirdetőújságban jelenik meg  hirdetése.

 
A Pécs és körzete Szuperinfó TERJESZTÉSE


   A Pécs és körzetes Szuperinfót friss számát elolvashatja ITT is:A jól irányzott hirdetés - Szuperinfó 


 Az országban egyedüli lehetőségként a Szuperinfó laphálózat tudja biztosítani azt, hogy akár csak egyetlen városban, de ha kell, az egész országban megjelenjen az adott hirdetés. A Szuperinfó laphálózat bármely szerkesztőségében lehetősége van megrendelőinknek arra, hogy a szakszerű tájékoztatás után igényeinek megfelelő területen jelenjen meg a hirdetés.

Közérdekű információk:
 

HIVATALOK 
  SZOLGÁLTATÓK

 Egészségügy:

  GYÓGYSZERTÁRAK
  E
GÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

 Közlekedés:

Városi buszmenetrend
Vasúti menetrend
Volán buszmenetred


 

 Információk:

TRAFFIPAX INFORMÁCIÓK

NYUGDÍJASINFÓK

SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK>