Szülők figyelem – üzent az Emmi a szülőknek – fontos infók a tanársztrájkról!

Szülők figyelem – üzent az Emmi a szülőknek – fontos infók a tanársztrájkról!


Nem kell külön igényelni a gyermekfelügyeletet és étkezést az április 20-i országos pedagógussztrájk napjára – hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
gyerekek mennek iskolába
Az oktatási államtitkárság tájékoztatása szerint megtévesztő információk keringenek egyes iskolákban arról, hogy a szülőknek az április 20-ra tervezett sztrájk napjára külön és egyenként kell igényelniük bizonyos köznevelési intézményekben a gyerekfelügyeletet és az étkezést.
Mint írták, a szaktárca a szakszervezetekkel kötött megállapodás értelmében tisztázta, hogy semmilyen igényt nem szükséges külön bejelenteni.

A kormány sikeresen elérte a sztrájkbizottsági vezetőkkel folytatott tárgyaláson, hogy minden diáknak jár a felügyelet, továbbá az étkezés is a rászorulóknak és azoknak, akik előzetesen azt befizették. Az ettől eltérő állítások valótlanok – rögzítették.
Fizetett hirdetés.
Megerősítették: minden intézmény kinyit, minden a szokott rendben történik, leszámítva azt, hogy a sztrájkban résztvevő tanárok nem tartják meg szaktárgyi óráikat. A többi pedagógus azonban meg fogja tartani óráit és minden gyermekre vigyáz majd az iskola – jelezte a minisztérium.

Szerző: MTI
A cikk forrása: palyazatfigyelo.info

Author:

Facebook hozzászólások:

Közérdekű információk:
 

HIVATALOK 
  SZOLGÁLTATÓK

 Egészségügy:

  GYÓGYSZERTÁRAK
  E
GÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

 Közlekedés:

Városi buszmenetrend
Vasúti menetrend
Volán buszmenetred


 

 Információk:

TRAFFIPAX INFORMÁCIÓK

NYUGDÍJASINFÓK

SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK



>