Szatírtól félnek a kertvárosiak, tíz év körüli lányokat próbál elcsalni egy férfi - írja a Pécsiújság.hu

Szatírtól félnek a kertvárosiak, tíz év körüli lányokat próbál elcsalni egy férfi.


FRISSÍTVE: SZEMÉREMSÉRTÉS GYANÚJA MIATT INDULT NYOMOZÁS. Egy kertvárosi lakos arra hívja fel a figyelmet, hogy egy férfi tíz év körüli lányokat akar elcsalni a városrészben. Majdnem megtörtént a baj.

Szatír járja a kertvárosi utcákat, tereket. Hétfőn jelent meg a legnagyobb közösségi oldalon az a felhívás, amelyben azt állítják, egy húsz-harminc év körüli, barna, rövid hajú férfi lányokat akar elcsalni a Diana téren, illetve annak környékén.
A leírás szerint az ismeretlen azzal az indokkal szólítja le a fiatalokat, hogy keres valakit, és ehhez kér segítséget.

A bejegyzést tevő Géder Krisztina szerint a napokban nem sokon múlott, hogy komolyabb baj történjen. A kertvárosiak most attól tartanak, ez nem az első, és nem is az utolsó ilyen eset volt.
- A gyerekek vasárnap lent játszottak a Diana téren. Az egyik kislány elszakadt a csoporttól, majd egy 20-30 év közé tehető, magas, vékony, rövid barna hajú férfi elcsalta őt. Egy lépcsőházba, a tizedik emeletre mentek. Itt aztán próbálkozott, de a lány szerencsére el tudott menekülni – nyilatkozta munkatársunknak.
Fizetett hirdetés.
A kicsik aztán egyből kihívták a rendőröket, ám mire kiértek, a férfi elmenekült a helyszínről. A zsaruk aztán – mint megtudtuk - ujjlenyomatokat vettek, kihallgatták az érintetteket, a szomszédokat.
A Baranya Megyei-rendőrkapitányságnál érdeklődésünkre megerősítették a történteket. Kérdésünkre elmondták, a történtekkel kapcsolatban szeméremsértés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettessel szemben.

Mindenesetre, amíg nem kapják el a szatírt, a pécsi szülők többsége minden bizonnyal az eddigieknél is jobban figyel majd a kicsikre.

Képünk illusztráció.
Palotás P. - Fotó: (archív) Kálmándy Ferenc

Author:

Facebook hozzászólások:

Közérdekű információk:
 

HIVATALOK 
  SZOLGÁLTATÓK

 Egészségügy:

  GYÓGYSZERTÁRAK
  E
GÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

 Közlekedés:

Városi buszmenetrend
Vasúti menetrend
Volán buszmenetred


 

 Információk:

TRAFFIPAX INFORMÁCIÓK

NYUGDÍJASINFÓK

SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK



>