Az útburkolat javítása miatt kedden útlezárások lesznek a Munkácsy utca környékén - írja a Pécsiújság.hu

Az útburkolat javítása miatt kedden útlezárások lesznek a Munkácsy utca környékén.

A Munkácsy és a Goldmark utcák kereszteződésében aszfaltoznak kedden, ezért a környék forgalmi rendje aznap reggeltől estig megváltozik.
A város hatvan pontján javítják ezekben a hetekben a téli hibák után ideiglenesen helyreállított útburkolatot a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. megbízásából. A szakemberek mintegy 1240 négyzetméternyi útburkolatot és járdát állítanak helyre.

A Munkácsy - Goldmark utcák kereszteződésében a csomópont teljes területe új aszfaltburkolatot kap, ezért a környező utcák forgalmi rendje április 12-én a reggeli óráktól megváltozik.
A Munkácsy utca a Fürdő utcától kelet felé, a Tímár utca a Bercsényi utca irányából, valamint a Goldmark utca zsákutca lesz ezen a napon, a Munkácsy utca Kisfaludy és Bercsényi utcák közti szakaszát a Széchenyi tér felé egyirányú lesz.
Fizetett hirdetés.
A környéket a Rákóczi út felől a Fürdő utcán át lehet megközelíteni, amelyet a Hal tér irányából erre a napra ideiglenesen megnyitnak a forgalom előtt.

A forgalomkorlátozás az esti órákig marad érvényben. Az eligazodást tájékoztató táblák segítik, kérik a közlekedőket, fokozott figyelemmel haladjanak a fenti szakaszokon és figyeljék a jelzéseket.

Forrás: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Author:

Facebook hozzászólások:

Közérdekű információk:
 

HIVATALOK 
  SZOLGÁLTATÓK

 Egészségügy:

  GYÓGYSZERTÁRAK
  E
GÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

 Közlekedés:

Városi buszmenetrend
Vasúti menetrend
Volán buszmenetred


 

 Információk:

TRAFFIPAX INFORMÁCIÓK

NYUGDÍJASINFÓK

SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK



>