Milliós részletek derültek ki Lagzi Lajcsi utazásáról

Milliós részletek derültek ki Lagzi Lajcsi utazásáról. 


Március végén hazatér Mexikóból Lagzi Lajcsi, akiről kiderült, hogy az eddigi pletykákkal ellentétben nem ajándékutazáson vesz részt. De mennyibe kerülhet egy 5 fős családnak egy ilyen utazás? Mutatjuk a részleteket.



A napokban felröppent a hír, hogy Lagzi Lajcsi Mexikóba utazott. Sokan azt hitték, hogy menekül, de azóta kiderült, hogy március végén hazatér a zenész. A legújabb bulvárhírekből pedig több új érdekes részletre is fény derült az üggyel kapcsolatban.
A pletykákkal ellentétben kiderült például, hogy Lagzi Lajcsi és családja nem az önéletrajzi könyvért kapott ajándékutazáson vesz részt. De fontos részlet az is, hogy Galambos Lajos értesítette a hatóságokat arról, hogy külföldre megy.

Akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsolatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet.
- nyilatkozta a Blikknek korábban Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

A lap szerint ennek ellenére a hatóságok mégis úgy győződtek meg arról, hogy Lajcsi külföldre ment, hogy becsengettek hozzá és újabb razziát tartottak otthonában.

Frölich Krisztián ügyvéd szerint a családot annyira megviselték a hatósági ügyek, hogy azért utaztak el, hogy kipihenjék ezt. Lagzi Lajcsi barátja szerint azonban a zenész naphosszat egyedül sétálgat a tengerparton, vagy a laptopja előtt ül, a családja pedig napozik.

A zenészt és feleségét, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tavaly ősszel tartóztatták le. Lajcsi januárban szabadult a börtönből. Az érintettek pedig jelenleg szabadlábon védekezhetnek.



Menyibe kerülhet egy ilyen utazás?

A legfrissebb felmérések szerint a magyarok ritkán mennek 4 napnál hosszabb utazásra a legtöbben pedig inkább autóval indulnak útnak. A külföldi úticélok közül is inkább közelebbi országokat választjuk, mint például: Bécs, Prága, Róma vagy Párizs.

Ezzel szemben Lagzi Lajcsi és családja Mexikóba utazott ráadásul nem is rövid időre. Amennyiben pedig igaz a hír, hogy Lajcsi és családja nem egy ajándékutazáson vesznek részt, akkor jogosan merül fel a kérdés: vajon mennyibe kerül egy ilyen utazás az egész családnak?

Körbezenéztünk az utazási irodák ajánlatai között, találtunk 14 napos utat 600 ezer/fő áron, de akadt olyan Mexikói ajánlat is, ahol több mint 400 ezret kérnek el fejenként 7 éjszakért, azonban ezért teljes all inclusive ellátást ígérnek.

De az akciós tavaszi ajánlatok is legalább 300 ezer forintba kerülnek fejenként 7 éjszakára teljes ellátással. Vagyis, ha 5 fővel számolunk és legalább 2 héttel, akkor

közel 3 millió forintba kerülhet Lagzi Lajcsinak és családjának, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait Mexikóban.

A cikk forrása: penzcentrum.hu

Author:

Facebook hozzászólások:

Közérdekű információk:
 

HIVATALOK 
  SZOLGÁLTATÓK

 Egészségügy:

  GYÓGYSZERTÁRAK
  E
GÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

 Közlekedés:

Városi buszmenetrend
Vasúti menetrend
Volán buszmenetred


 

 Információk:

TRAFFIPAX INFORMÁCIÓK

NYUGDÍJASINFÓK

SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK



>